Leefstijlcoaching
 
Dordrecht e.o.

Wat doet de leefstijlcoach. 

Ieder mens is anders. Waar de één al veel beweegt maar geen rust in zijn of haar hoofd kan vinden, is het voor de ander vooral lastig om te stoppen met roken of om energieker op te staan. En wat als er in je huidige manier van leven te weinig ruimte is om tijd voor jezelf te nemen, om tijd te maken voor een gezonde maaltijd en je niet aan bewegen toekomt. Hoe maak je dan die ruimte?  

Samen met de leefstijlcoach werk je in kleine stappen toe naar een persoonlijk doel. De leefstijlcoach helpt je om je eigen gezondere keuzes te maken en deze keuzes om te zetten in concrete stappen. 

Het coachingstraject start na een korte kennismaking met een intake waarbij we een duidelijk beeld proberen te krijgen van de huidige stand van zaken; je doelen, motivaties enz. In de gesprekken die erna volgen werken we aan een stukje bewustwording en inzicht in je eigen gedrag en hoe dit te veranderen. Hier ga je actief mee aan de slag. Tijdens onze gesprekken stel ik vragen en probeer ik je een spiegel voor te houden om je zelf je doelen te laten bereiken.

De duur van het traject is afhankelijk van je gestelde doel(en) en/of persoonlijke situatie.


Meer informatie? Stel gerust uw vraag via het contactformulier!

 

 
 
 
 
E-mailen